1 week ago

I vores spæde begyndelse var der altid et par stykker som vi kunne regne med at se ude i salen, når vi spillede koncert. En af dem var Jesper, som er ejer af Bogormen i Esbjerg - en af Danmarks absolut fedeste pladebutikker.

Jesper er med sine egne ord mere begejstret for vores tidlige lyd, da den blandt andet minder ham om The Stooges - og det er jo slet ikke en tosset sammenligning!

Det var derfor med særlig stor glæde at vi i går endelig kunne give Jesper sit længe ventede eksemplar af THE HANDSHAKE.

Som den guttermand han er, så købte Jesper også en tiendedel af vores lille oplag, så er man i Esbjerg er det fluks ned til Bogormen hvis man vil erhverve sig et eksemplar!

En stor tak til Jesper for den klippefaste støtte - vi håber at den er ventetiden værd!

2 weeks ago

Efter det store pakkeræs var det tilbage på pinden! Aftenen i går blev brugt på analyse og arrangement af kor til LP3. Som det kan høres er vi blevet inspireret af en af de helt store. Christoffer er manden med de gyldne ører - stor tak for indsatsen!

Hvem kan gætte hvad vi helt præcist lytter til her? Vi kan da godt sætte et eksemplar af LP3 på højkant bare for at gøre det lidt spændende!

2 weeks ago

Her går det godt! Dagens andet hold af THE HANDSHAKE på vinyl er nu på vej med posten til alle som har forudbestilt - det her har vi glædet os rigtig, rigtig meget til!

2 weeks ago

I går var en af de dage som vi har set frem til i meget lang tid! Gode, gamle Martin Meincke satte tal på alle 200 eksemplarer af THE HANDSHAKE og de første kopier er nu pakket og klar til afsendelse. De af jer som har forudbestilt et eksemplar modtager besked når jeres bestilling er på vej!

2 weeks ago

Øjebliksbillede fra gårsdagens anden session. Nichlaes kiggede forbi og han tog naturligvis sin basun med. Det er alt for længe siden vi sidst har været i studiet sammen og efter tre timer bag mikrofonen lyder de nye numre lige pludselig meget mere hjemlige og bekendte. Det er en god følelse! I dag skal der finpudses på de nye spor og så er det ellers weekend!

2 weeks ago

Mads er tilbage bag tønderne til anden omgang af trommer til LP3. Det er dagens første ud af tre sessions, som udover trommer er basun og klaver. Det er allerede en produktiv dag!

3 weeks ago

Så kom dagen endelig! 200 nytrykte eksemplarer af THE HANDSHAKE er nu landet og venner, den lyder skidegodt! Selvsagt var vi en smule bekymret for om der atter engang ville være problemer med trykket, men heldigvis slipper vi med skrækken.

Vores gode, gamle ven Martin Meincke har sagt ja til at sætte sin smukke, sirlige håndskrift på pladerne, når de lige om snart skal håndnummereres. Når det er gjort skal pladerne pakkes med alle de gode vedlæg og extra godter.

Så der er altså lidt vej endnu, men vi skulle gerne nå det til d. 3. august, præcis tre år og fem måneder efter den digitale udgivelsesdato.

Vi håber denne nyhed gør jeres fredag lidt extra god. Det blev den i hvert fald her hos os og vi kan nu endelig afrunde dette vanvittige og lange kapitel med vores debutplade.

Forudbestil THE HANDSHAKE her:
www.shop.10fingers.dk/album/the-handshake

4 weeks ago

Så skulle det være ganske vist! I morgen bliver 200 nytrykte eksemplarer af THE HANDSHAKE sendt fra Frankrig og vi glæder os naturligvis helt enormt meget til at modtage dem.

Vi krydser alt hvad vi kan i håbet om, at alt er gået godt med produktionen denne gang - det har været tre lange år!

Forudbestil dit eksemplar af THE HANDSHAKE her:
www.shop.10fingers.dk/album/the-handshake

1 month ago

I dag var Snæbjörn forbi studiet for at krydre alting med noget varm og støvet sax. Job well done! Snart er det tid til en IPA!

1 month ago

Så er det præcis et år siden at RUN, tredje og sidste single fra MOVEMENTS, fik sin præmiere.

Den storstillede video fra Stefano Leone kan sagtens tåle et genkig og sangen tager naturligvis heller ikke skade af endnu et lyt.

Hør og se RUN via det oprindelige opslag her:

Tredje og sidste single fra MOVEMENTS er ude nu! RUN er en af vores personlige favoritter og vi har glædet os rigtig meget til at dele denne video med jer. Fantastiske Stefano Leone har sammensat den skønne billedside og vi er ovenud begejstrede! Vi kan nu sætte allersidste flueben ved MOVEMENTS og rykke videre med manér. Lyt og se med her:

Blog


Stay In The Sun – New Single Out Now!

If you're here, you already know. We got a new single out and it's called STAY IN THE SUN. We have also included the b-side HOW HIGH and the demo IF YOU CARED FOR ME. If you like it more short and to the point, we have included a radio edit of STAY IN THE SUN just for you. Enjoy!

Run

Tredje og sidste single fra MOVEMENTS er ude nu! RUN er en af vores personlige favoritter og vi har glædet os rigtig meget til at dele denne video med jer. Fantastiske Stefano Leone har sammensat den skønne billedside og vi er ovenud begejstrede! Vi kan nu sætte allersidste flueben ved MOVEMENTS og rykke videre med manér. Lyt og se med her:

Moby Disc

Vi havde det noget så hyggeligt i dag hos Moby Disc i Odense. En særlig tak skal lyde til Per og Kasper for god behandling! Vi havde en special guest med i dag i form af den dygtige Christoffer Gausdal Find på saxofon - det var en udsøgt fornøjelse. Vi fik solgt en håndfuld skiver og fik da også et par med hjem til samlingen - så det var storartet alt i alt. Nu holder vi weekend og lader op til et brag på fredag, hvor vi besøger Bogormen i kære, gamle Esbjerg.

På gensyn, Aarhus!

Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag i selskab med Lars og hans Vinylrock Café. Vi fik nye venner og hørte også en god gang 60'er inspireret rock leveret af Itchy Teeth. Thanks for the music, guys! Vi fandt hurtigt ned af Mejlgade efter koncerten og satte os til rette hos Mig & Ølsnedkeren. Vi er nu mætte og sætte og på vej hjem til Esbjerg. Tak for denne gang, Aarhus! Vi ses i morgen hos Moby Disc i Odense.

Vinylrock Café

Kære venner - så gælder det Aarhus og Vinylrock Café i morgen! Den herlige Lars Erling har været gavmild med invitationerne, så vi bliver hele tre orkestre i morgen! Vi er de første af tre og vi regner med at gå på klokken 15.30 sharp. Be there!

På gensyn, Horsens!

Så er vi på vej hjem fra Horsens og Vinylbiksen. Det var en varm oplevelse! Tak til Jesper for sports cola og en god snak! Nu holder vi et par dages pause og så går det løs i Aarhus hos Vinylrock Café på fredag. Vi ses!

Vinylbiksen Pt. 2

Vi har endelig fundet hjem. I Vinylbiksen må du gerne være negativ og så er der italiensk kaffe. Det bliver sgu ikke meget bedre. Vi synger og spiller om lidt!

Vinylbiksen

I dag er det Horsens og om et par timer skal vi besøge Jesper i Vinylbiksen. Ovenpå en hyggelig og veloverstået eftermiddag i Kolding i går, så glæder vi os til at se, hvad Horsens har at byde på - publikum, såvel som vinyler. Vi ses!

På gensyn, Kolding!

Kolding! Vi var der! Tak til Christian hos Jungle Records for god behandling. En fast kerne af publikum blev det ikke til, men vi nød det gode vejr og fik solgt et par skiver. Vi har også efterladt tre eksemplarer hos Christian, så ned og hent hvis I trænger. I morgen er det Horsens hos Jesper i Vinylbiksen. Vi ses!

Jungle Records Pt. 2

Så er der ikke mange timer til, at vi besøger Jungle Records i Jernbanegade. Vi glæder os og håber at ALLE vinyl- og musikinteresserede i Kolding dukker op. Vi håber også at se H.M. Dronning Margrethe 2. og hendes crew, da de i dag også besøger Kolding - de skal være så velkommen! Vi ses klokken 16.00 til musik og vinyl!