Blog


Stay In The Sun – New Single Out Now!

If you’re here, you already know. We got a new single out and it’s called STAY IN THE SUN. We have also included the b-side HOW HIGH and the demo IF YOU CARED FOR ME. If you like it more short and to the point, we have included a radio edit of STAY IN THE SUN just for you. Enjoy!

Run

Tredje og sidste single fra MOVEMENTS er ude nu! RUN er en af vores personlige favoritter og vi har glædet os rigtig meget til at dele denne video med jer. Fantastiske Stefano Leone har sammensat den skønne billedside og vi er ovenud begejstrede! Vi kan nu sætte allersidste flueben ved MOVEMENTS og rykke videre med manér. Lyt og se med her:

Moby Disc

Vi havde det noget så hyggeligt i dag hos Moby Disc i Odense. En særlig tak skal lyde til Per og Kasper for god behandling! Vi havde en special guest med i dag i form af den dygtige Christoffer Gausdal Find på saxofon – det var en udsøgt fornøjelse. Vi fik solgt en håndfuld skiver og fik da også et par med hjem til samlingen – så det var storartet alt i alt. Nu holder vi weekend og lader op til et brag på fredag, hvor vi besøger Bogormen i kære, gamle Esbjerg.

På gensyn, Aarhus!

Det blev en rigtig hyggelig eftermiddag i selskab med Lars og hans Vinylrock Café. Vi fik nye venner og hørte også en god gang 60’er inspireret rock leveret af Itchy Teeth. Thanks for the music, guys! Vi fandt hurtigt ned af Mejlgade efter koncerten og satte os til rette hos Mig & Ølsnedkeren. Vi er nu mætte og sætte og på vej hjem til Esbjerg. Tak for denne gang, Aarhus! Vi ses i morgen hos Moby Disc i Odense.

Vinylrock Café

Kære venner – så gælder det Aarhus og Vinylrock Café i morgen! Den herlige Lars Erling har været gavmild med invitationerne, så vi bliver hele tre orkestre i morgen! Vi er de første af tre og vi regner med at gå på klokken 15.30 sharp. Be there!

På gensyn, Horsens!

Så er vi på vej hjem fra Horsens og Vinylbiksen. Det var en varm oplevelse! Tak til Jesper for sports cola og en god snak! Nu holder vi et par dages pause og så går det løs i Aarhus hos Vinylrock Café på fredag. Vi ses!

Vinylbiksen Pt. 2

Vi har endelig fundet hjem. I Vinylbiksen må du gerne være negativ og så er der italiensk kaffe. Det bliver sgu ikke meget bedre. Vi synger og spiller om lidt!

Vinylbiksen

I dag er det Horsens og om et par timer skal vi besøge Jesper i Vinylbiksen. Ovenpå en hyggelig og veloverstået eftermiddag i Kolding i går, så glæder vi os til at se, hvad Horsens har at byde på – publikum, såvel som vinyler. Vi ses!

På gensyn, Kolding!

Kolding! Vi var der! Tak til Christian hos Jungle Records for god behandling. En fast kerne af publikum blev det ikke til, men vi nød det gode vejr og fik solgt et par skiver. Vi har også efterladt tre eksemplarer hos Christian, så ned og hent hvis I trænger. I morgen er det Horsens hos Jesper i Vinylbiksen. Vi ses!

Jungle Records Pt. 2

Så er der ikke mange timer til, at vi besøger Jungle Records i Jernbanegade. Vi glæder os og håber at ALLE vinyl- og musikinteresserede i Kolding dukker op. Vi håber også at se H.M. Dronning Margrethe 2. og hendes crew, da de i dag også besøger Kolding – de skal være så velkommen! Vi ses klokken 16.00 til musik og vinyl!